Ce ne trebuie:
1 folie de somon afumat sau neafumat care se gaseste la raionul de peste din orice supermarket
1 cub de unt
400 g smantana
1 ardei iute (,,peperoncino")
paste de tip pene sau scoici
Cum se face:
Se taie somonul in bucatele. Se caleste un pic in tigaia, in care in prealabil ati incins untul si ardeiul iute intreg. Se adauga smantana si apoi pastele fierte si de mai amesteca putin. Se pune sare si piper si gata!
Pofta buna!
Carmencita, paste din astea am mancat la Maiko. Foarte bune si usor de preparat ! Te pup !
RăspundețiȘtergereHaideti ca trebuie sa fac niste rectificari (Lavinia m-a certat ca am gresit reteta). Cica ea pune nucsoara, eu recunosc, n-am pus niciodata, pune mai putina smantana, adica 300g in loc de 400g si adauga caviar la sfarsit. Si nu pune ardei iute!!! Hmm, suna bine, dar nu mi-a spus de la inceput despre caviar. A pastrat si ea un secret, nu? Cat despre reteta mea, eu asa le fac si ies bune rau, peperoncino nu pun intotdeauna, iar nucsoara voi incerca.
RăspundețiȘtergere