Uitati-va ce a iesit!
Ce ne trebuie:
110 g unt
80 g de zahar (daca va plac mai dulci, trebuie sa puneti cam 100 g zahar; pentru ca zmeura e acrisoara, eu am facut coca un pic mai putin dulce)
110 g faina
2 oua
1 pac praf de copt
120 g zmeura (aici nu am masurat, am pus cate am putut culege o data. Va spuneam ca le am in curte)
Eu am mai pus si migdale macinate. Puteti pune alune, nuci, migdale, ce aveti dar numai daca va plac si credeti ca merg cu zmeura.
Cum se face:
Untul se amesteca cu zaharul pana cand devin ca o crema.
Ceea ce iese trebuie sa arate asa:Apoi puneti zmeura si va arata asa:
Interesant e ca aceasta compozitie se poate tine la frigider peste noapte si o puteti face a doua zi. Eu nu am facut asa, insa daca vreti sa va surprindeti familia sau prietenii cu un mic dejun deosebit, langa cafea, briosele sunt o minune, mai ales daca sunt calde si ... cu zmeura culeasa din curte :) ca ale mele. Hmm! Delicioase!Umpleti formele cu aceasta compozitie si bagati cuptor o jumatate de ora!
Pofta buna!
Arata absolut superb!!!
RăspundețiȘtergereSi cred ca pot fi facute si cu alt gen de fructe: capsuni, visine. Poate chiar si cu mere, nu? Cu zmeura cred ca sunt foarte gustoase, dar ma gandesc la noi cei care nu avem zmeura in gradina si nici chef sa mergem la piata :).
draguto, felicitari!
RăspundețiȘtergeretre sa faci o micuta corectie - pozitia a doua nu este unt, ci zahar.
sa nu crezi ca nu am citit cu atentie ::)))
te pup