luni, 3 ianuarie 2011

Un nou an

Anul care a trecut poate fi caracterizat ca aglomerat, cel putin pentru mine asa a fost. Aglomerat si agitat, o alergatura continua catre ceva nedefinit. Cam asa a fost si ma bucur ca am intrat in 2011 despre care cred ca va fi altfel. Altfel inseamna mai linistit si mai putin agitat. Nu zic neaparat mai bun, prin comparatie, pentru ca 2010 n-a fost nici el rau, per ansamblu. Sa recapitulam: in 2010 am pictat mai mult,
am calatorit destul,


am mancat mult si bun.

Pentru ca suntem toti sanatosi, imi propun ca in 2011 sa mananc mai putin (hehe! asta e doar asa, de inceput de an, cu burta inca plina de caltabos si sarmale:)), sa calatoresc mai mult, sa pictez mai mult. Un obiectiv al anului va fi expozitia mea personala. In ceea ce priveste calatoritul, mi-am facut un obicei din a face planul la revelion. Si, mergand pe principiul ca din ce iti propui mai multe din aia ai sansa sa faci mai multe (proportional vorbind) in fiecare an de revelion mi-am propus multe destinatii. In unii ani chiar am reusit sa vad multe - he, he, ce ani! Si cati inca ma vorbesc din cauza asta :)

Acum mi-am propus un Revelion 2011-2012 la Londra. Am inceput bine, nu? Vacanta de ski in ianuarie, vacanta de Pasti in Maramures - reeditarea vacantei de Pasti de acum 6 ani petrecuta in Maramures cu Alin si Andreea. Apoi o vacanta de vara la mare - la cererea copiilor, deh. Si un premiu pentru Stefan dupa examenul la scoala germana: Disneyland. Dar asta e surpriza, sa nu mai spuneti...

Mi-am mai propus si o vacanta doar pentru mine, un weekend prelungit mai degraba. La Istambul. Doar pentru mine pentru ca Adi nu merge in tari musulmane... :). Dar si asta e surpriza :))

Cam asta!
Sa ne vedem cu bine in ianuarie 2012, sa povestim despre vacante, expozitii si retete, ca doar ma ocup aici de BUNUL GUST la propriu si la figurat!

4 comentarii:

  1. bravo!!
    si LA MAI MARE!
    ne include re-editarea Maramuresului? :)
    pupici?

    RăspundețiȘtergere
  2. Maramures fara voi n-ar avea nici un farmec!

    RăspundețiȘtergere
  3. as vrea si eu in Maramu..., dar deh.

    Cam putine destinatii totusi, Carmen. Iti trebuie o lista mai lunga...

    RăspundețiȘtergere
  4. Anul asta ne facem casa, ai uitat? Asa ca trebuie sa ma abtin de la excursii :(

    RăspundețiȘtergere